Webinar

Collab with MiR

30. september 2021 03:00 PM

Øg din produktivitet og fleksibilitet med mobile cobots // Gør din cobot mobil og udnyt det fulde automationspotentiale // Mobile kollaborative robotter er her for at blive: se hvordan de kan øge din produktivitet

1 times oplæg med Universal Robots, Mobile Industrial Robots og Enabled Robotics

Kollaborative robotter og autonome mobile robotter anvendes i dag hver for sig til at automatisere og effektivisere produktion og intern logistik i SMV’er og store virksomheder verden over. 

Vidste du, at der også er et kæmpe potentiale for at øge produktiviteten yderligere ved at sammenkoble de to teknologier, så en mobil robot transporterer robotarmen rundt og øger dens funktionalitet? Ved at integrere mobile robotarme ovenpå mobile robotter, behøver en cobot ikke længere udføre opgaver på en fast og statisk lokation, men den kan automatisk og sikkert blive flyttet rundt i virksomheden og udføre forskellige opgaver og betjene forskellige arbejdsstationer.

Universal Robots og Mobile Industrial Robots er de globale markedsledere inden for hhv. kollaborative robotter og autonome mobile robotter, og Enabled Robotics har udviklet en løsning, der kombinerer de to robotter til en samlet og integrerbar applikation, der kan løse en række forskellige opgaver i produktionen. I dette webinar får du en introduktion til løsningen og hands-on eksempler på, hvordan du kan anvende en mobil cobot. 

OPLÆG OM MOBILE COBOTS: DETTE KAN DU FORVENTE

  • Kort introduktion: hvad er en mobil cobot?
  • Demo af MiR og UR løsning: sådan virker mobile cobots 
  • Inspiration: se konkrete eksempler på, hvordan du kan anvende mobile cobots og øge din produktivitet

 

Tilmeld dig vores gratis webinar torsdag den 30. september kl. 15.00-16.00 og få indblik i mulighederne ved at kombinere mobile og kollaborative robotter, der sammen kan styrke produktiviteten og fleksibiliteten i din produktion. 

 

PRAKTISK INFORMATION

Efter tilmeldingen modtager du en bekræftelse og linket til webinaret pr. e-mail. Tjek også gerne dit spamfilter. Vi anbefaler Google Chrome som browser for at sikre problemfri deltagelse. Kan du ikke deltage i live-sessionen, eller er der kommet noget i vejen? Ikke noget problem! Du tilmelder dig bare alligevel og får en optagelse pr. e-mail efter webinaret.

Michael Hjertebjerg

Universal Robots

Ulrik Jørgensen

Mobile Industrial Robots

Ricky Søndergård

Enabled Robotics

Tilføj til kalender

Stil et spørgsmål

Spørg som (log ud)