FI / Palletizing Webinar / 17.03.22

WEBINAARI, JOSSA EI VAIN PUHUTA VAAN MYÖS NÄYTETÄÄN OIKEAN ROBOTIN KÄYTTÄMISTÄ JA SEN HELPPOKÄYTTÖISYYTTÄ

Universal Robots ja suomalainen maahantuoja Oy Machine Tool Co esittelevät helppokäyttöisen ja liikuteltavan lavaussolun laatikkojen lavaamiseen. Ratkaisu on osa Machine Tool:in TSI-SOLU perhettä. TSI-SOLUT ovat laitekokonaisuuksia joilla loppukäyttäjät voivat opetella robotin käyttöönoton itsenäisesti tai vaihtoehtoisesti hankkia kokonaisuuden avaimet käteen käyttöönotettuna. Oy Machine Tool Co tarjoaa laajat opetusmateriaalit joilla käyttöönotto onnistuu varmasti.

Tässä webinaarissa esiteltävä TSI-Lavaaja on suunniteltu Suomen teollisuuden jatkuvasti vaihtuvaan tarpeeseen. TSI tulee sanoista tee-se-itse. TSI-Lavaaja koostuu yhteistyörobotista, modulaarisesta runkoratkaisusta ja älykkäästä ohjelmistosta jonka ansiosta ohjelmointia ei tarvitse tehdä. Riittää kun robotille opetetaan kädestä pitäen poimittavan laatikon sijainti ja kerrotaan lavattavan lavan koko. Lavauskuviot opetetaan nettiselaimen avulla visuaalisesti. Robotti kykenee tekemään monipuolisesti erilaisia lavauskuvioita ja vaihtamaan kuviota tarvittaessa vaikka kerroksittain. Yhteistyörobotin turvaominaisuuksien takia robottia ei tarvitse kaikissa tapauksissa häkittää tai erikseen suojata. Tämä mahdollistaa joustavan käytön aina siellä missä on tarvetta.

ASIALISTA:

- Mikä on yhteistyörobotti ja miksi se on niin suosittu?

- Machine Tool TSI-SOLU: TSI-Lavaaja

- Robotin käyttöesimerkki: Robottisolun siirtäminen ja uudelleen ohjelmointi [LIVEOHJELMOINTI]

- Keskustelu ja kysymykset

 

KÄYTÄNNÖN TIETOA

Webinaari nauhoitetaan ja toimitetaan kaikille ilmoittautuneille jälkikäteen. Rekisteröitymisen jälkeen saat vahvistuksen sähköpostitse ja linkin webinaariin. Tarkista myös roskapostikansiosi mikäli vahvistusta. Suosittelemme Google Chromea selaimesi ongelmattomaan osallistumiseen.