Webinar

NE (DK) Palletering med Kjærgaard | 12.10.22

12. oktober 2022 02:00 PM

Uendelige muligheder: Strømlin palletering med Cobots

Nu kan du tilmelde dig et webinar, hvor du kan få svar på alle dine spørgsmål omkring palletering og depalletering med cobots!

At cobots smart, nemt og effektivt kan pakke dine paller med papkasser - ja, det vidste du nok allerede. Men mulighederne er mange flere - for hvem siger, at en cobot kun kan pakke papkasser på en palle? Tænk alle former og størrelser for poser, sække, bokse og meget mere. Det er kun fantasien (og ikke den kollaborative robot), der sætter grænserne! Det er muligt at implementere Cobots til næsten alle former for palleteringsløsninger - og det hele er tilmed enkelt at sætte op.

Glæd dig til en spændende og levende præsentation fra en af DK's største eksperter på området, Kjærgaard A/S, der er anerkendt i industrien, og allerede har hjulpet hundredvis af virksomheder med at få succes med implementering af robotter & cobots til palletering.

Vidste du f.eks. at:

- En cobot til palletering tjener lyn-hurtigt sig selv hjem

- En cobot kan skræddersyes til enhver tænkelig form for palleteringsopgaver

- En cobot kan varetage krævende og gentagende arbejde, så medarbejdere kan bruge sin tid mere effektivt på andre opgaver

Kjærgaard tager dig med igennem konkrete løsninger hos virksomheder og de mange fordele forskellige industrier opnår ved at implementere Cobots. Ikke mindst, står de klar til at besvare lige netop dine spørgsmål.

Webinaret tager ca. 60 minutter, og du vil løbende kunne stille spørgsmål under webinaret.

 

 

Sune McDonald Bertelsen

Universal Robots

Morten Juhlin

Kjærgaard

Tilføj til kalender

Stil et spørgsmål

Spørg som (log ud)