Webinar

NEE (DK) Opdag mulighederne med Cobots: Webinar med Universal Robots | 04.06.24

June 04, 2024 02:00 PM

Opdag mulighederne med Cobots: Webinar med Universal Robots

Tilmeld dig vores eksklusive webinar den 4. juni og opdag de utallige muligheder, vores kollaborative robotter (cobots) åbner op for i din produktion!

Er du klar til at forvandle din produktion og tage det næste skridt mod automatisering? Så er dette webinar lige noget for dig. Glæd dig til et webinar med eksempler fra andre virksomheders cobot-løsninger, vigtig indsigt i branchen og brugbare viden om, hvordan cobots fra Universal Robots kan revolutionere din produktionen i din virksomhed.

Hvad kan du forvente?

1. Demonstrationer af Cobot-løsninger:
Opdag virkelige eksempler fra virksomheder, der allerede har integreret vores cobots i deres produktion.

2. Indsigt fra Branchen:
Få indsigt fra vores erfarne landechef i Danmark, Sune, der vil dele sine tanker om, hvordan cobot-løsninger giver den fleksibilitet og det økonomiske udbytte, som virksomheder behøver for at kunne konkurrere og vinde under alle markedsforhold.

3. Q&A:
Få svar på dine spørgsmål. Uanset om du er nybegynder eller erfaren inden for automatisering, er der plads til alle spørgsmål. Sune sætter tid af til at besvare netop dine spørgsmål.

Mød vores Speaker: Sune McDonald Bertelsen

Sune er landechef i Danmark hos Universal Robots og en førende ekspert inden for automatiseringsteknologi. Med mange års erfaring i branchen har han en dyb forståelse for, hvordan cobots kan tilpasses enhver virksomheds unikke behov.

Tilmeld dig vores gratis webinar nu, så du er sikker på ikke at misse det.

Dato og tidspunkt: 4. juni, kl. 14:00-14:30

Sted: Online - Link sendes efter tilmelding, og du bliver påmindet umiddelbart før webinaret.

Kan du ikke deltage LIVE? Ingen problemer – du modtager et link til at se webinaret on-demand efter det har været vist. Men altså kun hvis du tilmelder dig på forhånd.

 

Sune McDonald Bertelsen

Country Manager - Denmark, Universal Robots

Add to calendar

Ask a question

Ask as (log out)