Webinar

NEE (HU) Korszerű kollaboratív automatizálási megoldások az autóipar számára | 05.06.24

2024. június 5. 02:00 PM

Regisztráljon következő webináriumunkra és talákozzunk on-line június 5-én 14:00-kor!

Az autóipar összetett, munkaigényes és kihívásokkal teli iparág, amely számos nehézséggel néz szembe a jelenlegi gazdasági környezetben. A legjelentősebb kihívások közé tartoznak a környezetvédelmi kérdések, a munkaerőhiány problémái, a szabályozási környezet változásai, a költségek növekedése és az elektromos járművek előtérbe kerülése a termékmixben. Ebben az iparágban az állandó maga a folyamatos változás, amely kivételes rugalmasságot és innovatív gondolkodást követel meg a gyártóktól, és nehéz sokszor kockázatos döntések meghozatalára kényszerít.

Az autóiparra jellemző magasfokú automatizációban a hagyományos berendezések mellett a kollaboratív robotok újszerű szemléletet és innovatív megoldásokat jelentenek, hiszen flexibilitásuknak köszönhetően alkalmazkodni tudnak a gyorsan változó igényekhez és hatékony elemként illeszthetőek bele akár már meglévő folyamatokba, vagy optimalizálják az új munkafolyamatok hatékonyságát.

Akár gépjárműgyártóként, akár beszállítóként érdemes résztvenni ezen az on-line eseményen, ahol sorra vesszük az ágazat kihívásait és bemutatjuk milyen megoldásokat nyújt az együttműködő robotokkal törtőnő automatizálást. Bemutatjuk azokat az alkalmazásokat, melyek már bizonyítottak az autóipari gyártók üzemeiben és megosztjuk azt hogyan csökkentették költségeket, növelték a minőséget és javították a munkakörülményeket kollaboratív robotok segítségével.

 

ÜGYFÉL SIKERTÖRTÉNETEK

Fedezze fel, hogyan forradalmasítják a kollaboratív robotok az autóipari ágazatot. Tapasztalja meg, hogyan dolgozik együtt az ember és robot biztonságosan növelve a hatékonyságot, alkalmazkodva a változásokhoz és új lehetőségeket nyitva meg.

TRENDEK AZ AUTÓIPARBAN

Beszélgessünk az autóipar jövőjéről, és fedezzük fel együtt, hogyan fogják befolyásolni az iparágat az újabb technológiai innovációk, illetve hogyan játszhat szerepet a kollaboratív automatizáció a termelésben, javítva a munkavállalók ergónomia jólétét és dolgozói elégedettségét, növelve az ágazat versenyképessséglt egy folyamatosan változó, kihívásokkal teli világban.

Regisztráljon ma, hogy ne maradj le eseményünkről!

 

Marta Enyedi

Country Manager, Hungary, Universal Robots

Hozzáadás naptárhoz

Tegyél fel egy kérdést

Kérdezz, mint (kijelentkezés)