Webinar

Universal Robots și Continental: Cum au schimbat coboții producția

September 10, 2024 12:00 PM

Universal Robots și Continental: Cum au schimbat coboții producția

Deși industria auto a fost una dintre primele care și-au automatizat fabricile, OEM-urile și furnizorii de nivel superior de astăzi încă au angajați care gestionează prea multe sarcini manuale. Acest lucru poate duce la muncitori plictisiți demotivarea muncitorilor, calitate inconsistentă a produselor și accidente de muncă. Roboții colaborativi, sau „coboții”, sunt de dimeniuni mici, flexibili și ușor de programat, făcându-i segmentul cu cea mai rapidă creștere în automatizarea industrială.

 

Continental este una dintre companiile aflate în fruntea menținerii standardelor înalte de producție. Ei și-au transformat semnificativ producția cu ajutorul roboților colaborativi.

Compania Alfa Test oferă vânzări UR, consultanță, traininguri, service și mentenanță. Alfa Test furnizează soluții reale la provocările de automatizare și vine cu expertiză dovedită pe teren din implementarea pe termen lung a soluțiilor de automatizare la cheie, folosind Universal Robots.

Alăturați-vă unui webinarului (introduceți data), unde UR și Continental vă vor arăta cum coboții schimbă producția – de la primul robot instalat până în prezent. Veți avea, de asemenea, oportunitatea de a pune întrebări în cadrul panelului.

Întrebați despre beneficiile unice ale utilizării roboților colaborativi, Continental a răspuns: „Ușurința de programare și integrare cu alte echipamente. Coboții de la UR sunt prietenoși cu oamenii și nu au nevoie de cuști metalice pentru siguranță. Muncitorii sunt încântați să lucreze în apropierea coboților și aproape îi consideră colegi de muncă.”

 

Aflați mai multe despre transformarea realizată de Continental cu ajutorul coboților colaborativi în producția lor și găsiți inspirație pentru a începe și voi un proiect nou și eficient.

În panelul webinarului, veți întâlni Country Managerul UR România Managerul de Țară UR al României, Alfa Test Sales Manager împreună cu doi ingineri de la Continental care au implementat mai mulți coboți UR în producția Continental.

 

Înscrieți-vă astăzi – este gratuit! Abia așteptăm să vă avem pe lista de invitați!

Înregistrează-te acum pentru a-ți asigura locul și a particpa la un eveniment informativ și captivant!

 

Add to calendar

Ask a question

Ask as (log out)