Webinar

UR20’eren udvider mulighederne for automatiseret svejsning! Hør hvordan

12. oktober 2023 10:00 AM

UR20’eren udvider mulighederne for automatiseret svejsning! Hør hvordan

Vær med når vi sammen med vores svejsepartner Migatronic introducerer UR20’eren, den nyeste og største robot fra Universal Robots, til svejseindustrien! 

UR20’eren byder på forbedringer som længere rækkevidde, højere nyttelast og hurtigere bevægelser – og især den længere rækkevidde giver nye muligheder for automatiserede svejseløsninger i industrien. På trods af den lange rækkevidde bevarer UR20’eren alligevel et meget lille fodaftryk, hvilket betyder fleksible svejseløsninger, selv hvor pladsen er begrænset. 

Glæd dig til at høre om hvad UR20’eren giver af nye muligheder for automatiserede svejseløsninger fra nogle af de mest vidende eksperter på området.

Migatronic er en dansk udviklings- og produktionsvirksomhed, der arbejder med svejsning. De designer og producerer effektive svejsemaskiner, der er intuitive at bruge. De har udviklet CoWelderen – en semi-automatisk løsning, hvor en kollaborativ robot fra Universal Robots samarbejder med svejseren i et fælles arbejdsområde. Og det er netop i dette setup, at UR20’eren giver nye muligheder for endnu mere fleksible svejseløsninger.


Det kan du glæde dig til at høre om:

Præsentation af UR20:
Hvad kommer den nyeste og største robot fra UR til at betyde for automatiseret svejsning?


Konkrete eksempler og cases:
Eksempler på, hvor en UR20 ville forbedre allerede eksisterende CoWelder løsninger, samt hvilke nye muligheder UR20’eren giver til svejseindustrien – bl.a. med sin lange rækkevidde. 


CoWelder løsningen generelt:
Hvad har opfindelsen af CoWelderen betydet for virksomheder, som har manglet svejsere til at udføre de gentagende og opslidende svejseopgaver?

Undervejs i webinaret, får du også mulighed for at stille lige nøjagtig de spørgsmål du brænder inde med til nogle af de mest vidende svejse-eksperter i felten! Spørgsmålene samles op til sidst. Tilmeld dig nu og vær med til at opleve fremtiden inden for automatiserede svejseløsninger!

 

Sune McDonald Bertelsen

Channel Development Manager, Universal Robots

Torben Bang

Migatronic

Rasmus Tønnov

Migatronic

Tilføj til kalender

Stil et spørgsmål

Spørg som (log ud)