UUSI ROBOTTI! UR30: PALJON SUORITUSKYKYÄ KOMPAKTISSA KOOSSA

Uusi robotti! UR30: Paljon suorituskykyä kompaktissa koossa

Haluatko tutustua Universal Robotsin uuten voimapesään? Varaa paikka 7. helmikuuta tulevalle webinaarillemme, jossa esittelemme UR30: n ensimmäistä kertaa Suomen markkinoilla. Webinaari sisältää kysymys- ja vastausosion, jotta voit esittää juuri ne kysymykset, joita sinulla on.

🏋️‍♂️ Suuri suorituskyky, pieni koko

UR30 on suunniteltu nostamaan raskaita kappalita tarvitsematta enempää tilaa kuin on tarpeen. Tällä kompaktilla cobotilla, jolla on 30 kg: n nostokapasiteetti ja 1300 mm:n ulottuma, voidaan palvella raskaampia koneita, pinota raskaita laatikoita ja suorittaa korkeamman momentin ruuvinvääntöä. 

🌟 Poikkeuksellinen kapasiteetti 

UR30 perustuu hyvin tunnettuun UR20-arkkitehtuuriin ja hämmästyttää kyvyllään paikoittaa suuria kuormia suurella tarkkuudella. UR30 avaa myös oven tarkalle korkeamman momentin ruuvinväännölle ja muille vaativille tehtäville.

💪 Anna meidän hoitaa raskas nosto 

Kuvittele robotti, joka nostaa helposti jopa 30 kg ja paikoittaa kappaleet millimetritarkkuudella. UR30 tekee sen mahdolliseksi ja vähentää samalla työperäisten vammojen riskiä. Työntekijäsi voivat keskittyä merkityksellisempiin ja tuottavampiin tehtäviin, kun robotti hoitaa raskaan työn. 

 

Ilmoittaudu webinaariimme ja saat mahdollisuuden esittää kysymyksiä uudesta robotista suoraan UR:n Suomen maajohtajalle, Miikka Jokiselle! Odotamme sinua innolla!